Konkurrence-betingelser for bloglæsere
Sjov Schleich-konkurrence

Nu er det for en gangs skyld dig og din familie, der sidder i instruktørstolen og kan vinde skønne Schleich-præmier med timevis af sjov, hvis det bliver jeres video, som vinder Schleich-konkurrencen.

Sådan deltager du

Ønsker du at deltage, så send din(e) video(er) til toptoynordicschleich@gmail.com senest 20. april 2015 kl. 12.00. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig konkurrencens øvrige vilkår herunder.

Du må gerne deltage med flere videoer, men det er et krav, at det udelukkende er Schleich-dyr, der indgår. En deltager kan dog kun vinde én gang. Videoen må ikke indeholde genkendelige og/eller konkurrerende varemærker. De videoer, du sender, skal du selv have produceret. Det er således ikke tilladt at sende videoer, du ikke har rettighederne til.

Hvad kan du vinde?

Vinderne udvælges af TOP-TOY A/S og får direkte besked via e-mail, senest 30. april kl. 12.00.

Øvrige vilkår

Konkurrencen administreres af TOP-TOY A/S. Ved at sende din video giver du TOP-TOY A/S og Schleich en eksklusiv, royaltyfri licens til at bruge din video i såvel kommerciel som ikke-kommerciel sammenhæng. Videoer vil blive delt på YouTube og kan blive brugt som annonce på YouTube. Ønsker du at blive krediteret, så send det navn, du ønsker, vi henviser til. Bruger vi videoen til annoncering, vil der blive tilføjet Schleich-logo samt kreditering af skaberen. Har du en blog, så send os et link til dit blogindlæg, så linker vi til dit blogindlæg under videoen, såfremt du ønsker det.

De oplysninger, du afgiver i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, gives alene til TOP-TOY A/S. Oplysninger videregives ikke til tredjepart. Ved deltagelse gives der samtykke til, at dit navn må offentliggøres, såfremt du vinder. Fortolkningen må ikke være af seksuel karakter, ligesom den heller ikke må repræsentere og/eller nedgøre politiske og/eller religiøse overbevisninger. Du skal være bosat i Danmark, Norge, Sverige eller Finland for at deltage i konkurrencen.